Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Заповед относно осигуряването на дежурство в Общинска администрация Доспат на 29 октомври във връзка с крайния срок за отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци.


    З А П О В Е Д
    № А-660
    Гр.Доспат, 25.10.2016 г.

    На основание чл. 44, ал. 2, и чл.44, ал.1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка с чл.43, ал.1 и ал.2 от Изборния кодекс, параграф втори от преходните и заключителните разпоредби на Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, чл.139, ал.5 от Кодекса на труда:

    Н А Р Е Ж Д А М :

    1.Определям Ирина Илиева Джамбазова, главен специалист „ЕСГРАОН” и административно обслужване в Общинска администрация – Доспат, тел.0894438119 в периода от 08,00 до 17,00 часа на 29.10.2016 г. (събота) да осигури обслужване на гражданите във връзка с крайния срок за отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци.
    2.Да се поставят обявления на сградата на Общината и кметствата, които да съдържат името на служителя, телефон за връзка и времето на разположение.
    3.Задължавам лицето по т.1 да осигури обслужването на всички населени места на община Доспат и в случай на направена заявка да обслужи незабавно гражданите.

    Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на инж.Веселин Калфов - Секретар на община Доспат.
    Копие от заповедта да се връчи на лицето, за сведение и изпълнение. Заповедта да се публикува на сайта на община Доспат и да се изпрати на кметствата за сведение.



    Инж.Елин Радев
    Кмет на община Доспат
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: