Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Ръководството на община Доспат прави необходимото периметърът и обхватът на социалните услуги да се разширява


    Секретарят на община Доспат инж.Веселин Калфов поздрави от името на кмета на общината инж.Елин Радев хората с увреждания по повод Международния ден на хората с увреждания, който традиционно се отбелязва на 3-ти декември. Вие сте част от нашето общество, наши съграждани и ние трябва и сме длъжни да отворим сърцата си и да ви помагаме да подобрите качеството си на живот, да намерите своята реализация като независими, пълноценни и активни личности, посочи Калфов и допълни, че ръководството на Общината прави необходимото периметърът и обхватът на социалните услуги в община Доспат да се разширява в изпълнение на заложеното в Стратегията за развитие на социалните услуги в община Доспат.

    Тържеството на хората с увреждания уважи и директорът на Дирекция "Социално подпомагане" Диляна Борисова с териториален обхват на общините Девин, Борино и Доспат, която декларира непрестанната подкрепа от страна на Дирекцията към хората с увреждания в община Доспат. Борисова заяви, че и занапред ще продължим да бъдем максимално отворени към проблемите на хората с увреждания.


    Сред дошлите на тържеството беше и Детелина Черкезова, началник на отдел "Хора с увреждания", директорът на ДЦДУ и ЦОП - Доспат Емилия Рашинова, експерти и служители от отдела по социални дейности в община Доспат.

    За доброто настроение на празнуващите се погрижиха народните изпълнители Рафаел Боболев и Савка Сариева.


    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: