Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Мегазвездата Шабан Шаулич ще пее в Хаджидимово на 5 май


    Три месеца преди празника на града в Хаджидимово, в местното читалище кипи трескава подготовка за гостуването на Шабан Шаулич.
    След като стана ясно коя ще е звездата на празненствата тази година. От следващата седмица започва продажбата на билети за концерта на сръбския певец  Шабан Шаулич, много популярен в родината си и в България, той е на сцената от 70-те години на миналия век. Определят го като „Кралят на народната музика“, както го наричат феновете му ще пее на стадиона в Хаджидимово на 5 май, в навечерието на Гергьовден, като цената на билетите ще е 20 лева.
    Кметът на град Хаджидимово Людмил Терзиев не пести средства за празника на граничния град, известен с внушителни илюминации и гостуването на популярни имена от българската и македонската сцена. За празника на Хаджидимово през годините пяха почти всички фолк диви – Галена, Глория, Преслава, Емилия, Ивана, любимите фолклорни певици Николина Чакърдъкова, Румяна Попова, Росица Пейчева, ансамбъл Българе, македонските изпълните Наум Петрески, Йордан Митевски, Кире Митоски, но звезда като Шабан Шаулич за първи път ще стъпи на хаджидимовска земя и то с концерт на стадиона, докато досега концертите са били на площада, коментират жители на града.
    http://goceto.com/novini-ot-gotze-delchev-i-regiona/458-balkanskata-zvezda-shaban-shaulich-shte-pee-na-stadiona-v-grad-hadzhidimovo.html
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: