Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Три пожара в резултат на небрежност при боравене с открит огън. 200 декара гора е спасена край Чавдар


    На 24.03.2017 г., около 13.20 ч. в района на с. Буйново, местност „Сагьорско дере“, община Борино е възникнал пожар в горски фонд, собственост на ДГС – Борино. Предполагаема причина: небрежност при боравене с открит огън. При пожара е унищожено: 1 дка иглолистна гора. Спасено: 50 дка смесена гора. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН – Девин и 12 човека от ДГС – Борино.
    ---
    На 24.03.2017 г., около 13.20 ч. в района на с. Чавдар, местност „Велджове“, землище на община Доспат е възникнал пожар в горски фонд. Предполагаема причина: небрежност при боравене с открит огън. Спасено: 200дка иглолистна гора. При пожара е унищожено: 6дка иглолистна гора. Произшествието е посетено и ликвидирано от екип на РСПБЗН – Доспат, 10 човека от ДГС – Доспат и 5 човека от с. Чавдар.
    ---
    На 24.03.2017 г., в 15.20 ч. в района на местност „Караисеновица“ и местност „Халтепе“, землище на с. Буйново, общ. Борино е възникнал пожар с две огнища в сухи треви. Предполагаема причина: небрежност при боравене с открит огън. Спасено: 10 дка смесена гора. Произшествието е ликвидирано в заварените граници от екип на РСПБЗН – Девин и 12 служители от ДГС – Борино.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: