Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Простреляха куче в Борино


    На 12.08.2017 г. в 10.00 ч. в РУ-Девин е получен сигнал от 39-годишен жител на с. Борино, че на около петдесет метра от последните къщи на село Борино, в посока местността "Извора", неизвестен извършител е стрелял с ловна пушка по куче. Служителите на РУ-Девин установяват на място, че четириногото е простреляно и е със счупен заден крак. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Девин. По случая е образувано досъдебно производство.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    7 comments:

    1. Е хайде сега неизвестен, всички знаят кой е и полицаи и цялото село, но нали е човек на някого и веднага се потулва, неизвестен, 3 дни приказки и на четвъртия се е забравило, жалко, че живеем в такава държава, недай боже да се случи нещо с някое невинно дете, тогава сигорно пак ще е неизвестният извършител..... жалко за това всички бягат от тази държава....

      ОтговорИзтриване
    2. Много бракониери , много нещо ....

      ОтговорИзтриване
    3. Неизвестният извършител който в момента се имитира че се търси от полицията се казва Илмаз Асанов син на бивш кмет от ГЕРБ на с.Борино Джамал Асанов които в момента управляват Държавно Горско Стопанство на семейни начала.Цялата рода са в управлението. Трябва да се пише Частно Горско Стопанство. Сами преценете след коментара защо стрелеца който в присъствието на двама полицаи на местопроишествието става"НЕИЗВЕСТЕН". А за Бойко ако случайно прочете или му докладват за коментара нека види с какъв екип работи в провинцията. Време е и той да грабне пушката и да направи кучешко прочистване на непослушните в партията. На гражданите на Република България които са все още тук им пожелавам спокойствие до следващите гърмежи.

      ОтговорИзтриване
    4. Господа кога ще разберете тези скитащи кучета са за отстрел. Зимата като гонят дивеча и ги унищожават никой не ги вижда . Така че няма за какво да спорим

      ОтговорИзтриване
    5. Ако в държавата има независими разследващи органи пъзела много бързо ще се подреди. Само трябва на някои защитени личности да им приберат служебните джипове и оръжие и нещата ще се подредят, а кучетата ще са излишни за коментар. Отностно коментара по горе не само зимата а всесезонно дивеча се унищожава от добре потбрани от властимащите лица.Тези същи лица кичат с трофеи и деликатеси някои по горните етажи,а кучето остава само да се облизва и да чака някой да го гръмне.

      ОтговорИзтриване
    6. Днес в гората забелязах скитащи туристи но за съжаление липсваше закрилника на дивеча за да ги отстреля.Който ги забележи моля да се обади на тел.112 или на " неизвестния" стрелец за да ги отстреля преди да са навредили на дивеча.

      ОтговорИзтриване
    7. Заради дивеча орат и сеят чужди земи, заплашват с разстрел на чужди регистрирани кучета, страдат земевладелци и фермери. Заплаха от долния край на селото, страх от горния, по средата - риск от катастрофи. Е, това е то. Неизвестните сме ние, наемници като НЛО минават и излитат, оставяйки следи. 112 не ги лови!

      ОтговорИзтриване