Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Емануела няма как да остане незабелязана ... ще пее на 17 август от 21,30 часа


    Първият  ден от празничната програма на Община Доспат ще започне с концерти на Николай Славеев и Емануела:

    17-ти август. 2018 г.(ПЕТЪК):

    Малка сцена:

    18,30 – 20,30 часа: Фолклорно народно веселие с формация „Доспат” с ръководител Севдалин Пашов;
    20,30 – 21,30 часа: Концерт – спектакъл с народния певец Николай Славеев & бенд;
    21,30 - 23,00 часа: Концерт на фолк- дивата ЕМАНУЕЛА;
    23,00 – 24,00 часа: Концерт – спектакъл с народния певец Николай Славеев & бенд
    24,00 - Дискотека на открито.


    Емануела притежава уникален, подчертано изнесен лиричен глас, с много специфичен тембър. Тя е непосредствена, емоционална и завладяваща дори от пръв поглед, винаги се откроява и няма как да остане незабелязана. Отличава се с уникален секси стил на обличане, който не оставя безразлични зрители, и най-вече подчертава красотата на певицата, а магнетичният и изумруден поглед е просто омагьосващ.
    Емануела /Емилия Иванова Цветкова/ е родена на 8 ноември в град София. Тя е от щастливките, които са дарени от съдбата с артистичен талант и това проличава във всичко, с което се захванат - дали ще пеят, дали ще играят роля, дали ще бъдат сред звездите в риалити, те винаги са във фокуса на шоуто и камерите не се отделят от тях. Тя притежава много качества, които не може и не иска да сдържа и да прикрива: красива, талантлива, смела, пряма, съблазнителна, изкусителна, агресивна, решителна до крайност. Емануела решава да стане певица, защото това е нейният начин да изяви себе си, собствената си личност така, че да бъде чута от максимален брой хора, а от друга страна това е най-естествената реализация на огромната творческа енергия която бушува в нея. Първата си песен записва през 2005, но професионалната и музикална кариера стартира две години по-късно. Още дебютната и песен "Нищо мъжко" е като прокламация за провокативния стил на младата певица.
    Следват силни творчески години за Емануела, в които тя записва усилено хитови заглавия, които са магнит за нарастващия интерес на феновете към нея, оглавяват музикалните класации, печели награди на музикалните форуми, правят задължително участието и във всички представителни концерти и форуми на музикалната и компания, носят и успешни международни участия, превръщат я в един от желаните участници в национални турнета. Тя събира песните си в три албума "Запознай я с мен" 2008, "Буря от емоции" 2010, "Емануела" 2013. За отличните и качества като певица показателен факт са и дуетните и песни с Джордан, Крум, Джина Стоева, с турската мегазвезда Сердар Ортач, с Румънеца и Енчев, както и работата и с DJ Pantelis и с Deep Zone. Изявеният актьорски талант на звездата и дава възможност да изиграе една от главните роли в сериала "Къде е батко", където си партнира с едни от най-популярните български комедийни актьори. Голямата и популярност и атрактивната външност правят Емануела желан модел за кориците на много списания, сред които са FHM, Esquire, Harpeps Bazar. Певицата е единствената българка, която излиза на страниците на австралийското издание на списание FHM, а в класацията "100-те най-секси жени на света" на FHM за 2008 тя стигна до 63-то място.
    През лятото на 2015 година Емануела реализира два проекта с изпълнители от музикална компания "Пайнер": "Скорпион" с Крум и "Хайде вдигни и" с Кали. В този период става ясно, че певицата се разделя с досегашните си продуценти, с които са работили заедно 9 години. В края на същата година Емануела започва работа с импресарския екип на "Пайнер", но става част от компанията през пролетта на 2016 година. Първата песен, която представя певицата в новата си продуцентска компания, е "Сменяй ме". В новогодишната програма на телевизия "Планета" Емануела изпълнява официалния вариант на песента "Да те имам", която след това е показана и като самостоятелен клип. Звездата започва 2016 с новия си проект "Съкровище", в който участва и Константин, а в деня на видеопремиерата Емануела е обявена за секссимвол на десетилетието. През месец февруари певицата изнесе серия успешни концерти в САЩ и Канада. В края на март на екран се появи провокативното видео на певицата "Като теб". През лятото Емануела направи дует с Константин, а след премиерата на видеоклипа "Не ме заслужаваш" интернет пространството буквално закипя от реакциите на феновете.
    Безспорно Емануела е чудесна певица, удоволствие е да слушаш песните и, да гледаш ефектните и видеоклипове, но истинската сила на огромния и артистичен талант се разкрива когато си в залата и се наслаждаваш на нейния спектакъл. Тогава магията заживява с пълната си сила, завладява сетивата ти, подчинява мечтите и желанията ти на пълновластната господарка - звездата на сцената. В репертоара си Емануела изпълнява над 250 песни: попфолк, поп, балкански фолк, фолклор и др.

    Издадени албуми

    2008 - "Запознай я с мен"
    2010 - "Буря от емоции"
    2013 - "Eмануела"
    Награди

    2007 - "Охридски трубадури", Македония - Дебют
    2007 - "Пирин фолк" - Трета награда за песен "Самодивско цвете"
    2008 - Годишни награди на "Нов фолк" - Дебютен албум на годината "Запознай я смен"
    2008 - Годишни награди на "Фен тв" - Певица на годината
    2008 - Годишни награди на "Фен тв" - Хит на годината "Да си плащал"
    2008 - Годишни награди на "Нов фолк" - Най-проспериращ млад изпълнител
    2009 - Годишни награди на "Фен тв" - Хит на годината "Късам ти нервите"
    2009 - Годишни награди на "Фен тв" - Дует на годината
    2009 - Годишни награди на "Нов фолк" - Дуетна кавър версия на годината
    2009 - Награди на радио "Романтика" - Най-добър любовен дует "Нищо не знаеш"
    2009 - "Folk hit godine", Хърватска - Зрителски хит "Късам ти нервите"
    2010 - Годишни награди на "Нов фолк" - Албум на годината "Буря от емоции"
    2011 - Годишни награди на "Нов фолк" - Балада на годината - "Попитай за мен"
    Концерти зад граница

    САЩ, Канада, Италия, Испания, Холандия, Македония, Хърватска, Албания, Германия, Белгия, Малта
    Мегаизяви

    Участие в Националното турне на Слави Трифонов "No mercy", в концертите "Folk hit godine", Хърватска 2007 и 2009 г. на Охридски трубадури", "Пирин фолк" и на Балкански музикални награди - 2010 и 2011 г.
    Хитове

    "Нищо мъжко", "Дълго, сладко", "Аз", "Мили мой, ангел мой" ; "Да си плащал"; "Запознай я с мен"; "На повикване"; "Празни думи"; "Късам ти нервите", "Нищо не знаеш"/дует с Крум/; "Отзад мини"; "Всичко се връща"; "Големите рога", "Данък любов" /трио с Румънеца и Енчев/; "Досещай се сам", "Преди употреба прочети листовката", "Крайна мярка", "Питам те последно" /със Сердар Ортач/, "Попитай за мен", "Да те имам", "Сменяй ме", "Съкровище", "Като теб", "20 лева", "Не ме заслужаваш"/с Константин/

    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: