Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Електроразпределение Юг проведе Ден на отворените врати за втора поредна година



    Близо 130 ученици от професионални гимназии посетиха клиентски центрове на Електроразпределение Юг

    На 27 ноември 2018 г. Електроразпределение Юг (част от ЕVN България) се включи в инициатива Ден на отворените врати, която се организира от Министерството на образованието и науката (МОН) в рамките на третата Европейска седмица на професионалните умения.

    В тази връзка общо 10 Клиентски центъра на Електроразпределение Юг в различни градове отвориха врати за посетители. Това бяха представителствата на дружеството в Смолян, Кърджали, Пазарджик, Стара Загора, Бургас ( в кв. „Меден рудник“), Сливен, Ямбол, Пловдив (ул. „Павликенска“ 13), Хасково, Асеновград. Близо 130 ученици се запознаха със специфики от дейността на електромонтьорите и проектантите по техническото обслужване на електроразпределителната мрежа и съоръжения; за начина на организация и работа при съблюдаване нормите за безопасност.

    Инициативата цели засилване на общественото внимание към значимостта на професионалното образование в сферата на електротехниката и превръщането му в привлекателен избор за младите хора. Мероприятието е част от кампанията на Електроразпределение Юг в подкрепа на дуалното обучение и засилване на партньорството между бизнеса и професионалните гимназии.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: