Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Зам.-кметът на Смолян Марин Захариев е в евролистата на ГЕРБ


    Зам.-кметът на Смолян Марин Захариев е в евролистата на ПП ГЕРБ, стана ясно на официалния форум на партията в НДК, който приключи преди малко.
    Днес бяха обявени и представени кандидатите за депутати в изборите за Европейски парламент, които ще се проведат на 26 май. Захариев е в листата под номер 10.
    След обявяване на кандидатурата му той заяви, че за него да бъде в европейския отбор на ГЕРБ преди всичко е голяма отговорност. Захариев благодари на всички членове на ГЕРБ от област Смолян за номинацията му, на централното ръководство, че са му гласували доверие да бъде в най-силната листа на България.
    „В последните години от работата ми в община Смолян виждам какво означава европейската солидарност и какви възможности има България след 2007 година. Надявам се, че ще допринеса за изборната победа на ГЕРБ, за да продължим заедно с ЕНП да водим България и Европа в правилната посока“, заяви Захариев.
    Марин Захариев е роден на 30 декември 1982 г. Той е магистър по право от
    Пловдивския университет. Работил е в пловдивска адвокатска кантора. Бил е юрисконсулт в международна компания в сферата на недвижимите имоти, в областната администрация на Смолян и в Държавен фонд „Земеделие“.
    От 2011 г. е заместник-кмет на община Смолян. От четири години е гост-преподавател във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, филиал Смолян.
    Семеен, с едно дете.
    Водач на листата на ГЕРБ е досегашният еврокомисар Мария Габриел. Втори е настоящият евродепутат Андрей Ковачев, трети, четвърти и пети са съответно колегите му от ЕП Андрей Новаков, Ева Майдел и Асим Адемов.
    Като номинация на СДС шести и седемнадесети в листата са съответно Александър Йорданов и Илия Лазаров.
    Седма е доскорошният министър на българското европредседателство Лиляна Павлова. Осми е настоящият евродепутат Емил Радев, девета е народният представител Ивелина Василева.
    На 11-то място е Иво Ралчовски – общински съветник от Враца, 12-ти е депутатът Младен Шиков. Николай Диков от Стара Загора е на 13-та позиция. 14-ти е зам.-областният управител на Сливен Камен Костов. 15-та е Йоана Йончева – Фильова от Казанлък, 16-ти е зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков.

    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: