Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    „Вестник на Община Доспат” вече на 5 години и с 1000 харесвания във Фейсбук


    Вече близо 1000 са харесванията на страницата на „Вестник на Община Доспат” във Фейсбук, благодарим ви за доверието и подкрепата приятели.
    Електронното издание на „Вестник на Община Доспат” вече покрива новини от общините Доспат, Борино и Девин, а хартиеното: в него има публикации само за Община Доспат. За пета година „Вестник на Община Доспат” има 47 броя. Изданието е месечно в 2000-ден тираж. Разпространява се във всички населени места на Община Доспат. Първият брой на вестника е са месец юни 2009 година.
    За да покрие нуждата от информиране за случващото се в Общината „Вестник на Община Доспат” има и електронен вариант: http://vestnikdospat.blogspot.com/ .
    Във Фейсбук харесванията на страницата са вече 1000. От анализите се вижда, че новините от Община Доспат се четат в низходящ ред, както следва: България, Испания, Обединено кралство, САЩ, Гърция, Германия, Холандия, Турция, Италия, което показва, че най-много жители от община Доспат извън страната има в Испания, Обединено кралство, САЩ и  Гърция. Още веднъж благодарим на всички, че ни намирате и ни четете – бъдете живи и здрави!

    40 % от читателите са мъже, а 60 % жени. 
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: