Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Пътя Девин-Кричим затворен и за 13 февруари, ползвайте алтернативен маршрут - път II-86 Пловдив - Асеновград - Чепеларе - Смолян.


    Утре алпинисти ще обрушват скалите при срутището на път III-866 Девин – Кричим, съобщава Агенция пътна инфраструктура. Целта е премахване на опасните камъни от скатовете в района на участъка и повишаване безопасността на движение на превозните средства. Втори ден екипи от областните пътни управления в Пловдив и Смолян и пътноподдържащите фирми разчистват около 4 хил. куб. метра или близо 10 000 тона скална маса, която падна върху пътното платно.

    Път ІІІ-866 Девин - Кричим ще бъде отворен за движение днес, след 18.00 ч., двупосочно, в едната лента. Трафикът ще се пропуска чрез светофарна уредба. Необходимо е шофьорите да се движат със съобразена скорост и повишено внимание.

    Утре – 13 февруари, след 7.30 ч., пътният участък отново ще бъде затворен за движение за обрушване на ската. След 7.30 ч. движението на МПС ще бъде осъществявано с пропускателен режим в двете посоки.

    Шофьорите могат да ползват алтернативен маршрут - път II-86 Пловдив - Асеновград - Чепеларе - Смолян.

    Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите, на които предстои пътуване през дефилетата и пътната мрежа в планинските райони да карат внимателно и с повишено внимание. На много места заради преовлажняване на почвата има активизирали се свличания на земна маса и опасност от падащи камъни.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: