Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    В СОУ „Димитър Благоев“ - гр.Доспат дискутираха безопасността в интернетпространството


    В СОУ „Димитър Благоев“ се отбеляза Международният ден за безопасен интернет

    На 10.02.2015 година, под мотото: „Мост между поколенията – да открием дигиталния свят заедно и... безопасно!“, в конферентната зала на СОУ „Димитър Благоев“, град Доспат, се отбеляза Международният ден за безопасен интернет.
    Една инициатива на Европейската комисия, която с годините излезе извън рамките на Европа, за да обхване над 100 държави на всички континенти. Координатор на събитията е европейската мрежа от центрове за безопасен интернет Insafe чрез своите членове-национални центрове за безопасен интернет.
    Днес за 12-та поредна година България отбелязва Международния ден за безопасен интернет. Целта е да се насърчи по-безопасното и по-отговорно ползване на онлайн технологии, особено сред децата и младите хора по целия свят.
    Под ръководството на Евелина Милушева и Анелия Каменова, учители по Информатика и Информационни технологии, учениците Антонина Ускова и Нанси Чолакова от 10а клас, запознаха съучениците си с основните правила, касаещи тяхното безопасно пребиваване в Интернет пространството и как по-безопасното и по-отговорно да използват онлайн технологиите.
    Мероприятието завърши с дискусия на тема: „Покажи знанията си по безопасност в интернет“, в която учениците взеха активно участие.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: