Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Цветанов: Община Доспат показа отличен резултат на местните избори! Благодаря Ви!





    Цветан Цветанов в Доспат: Единствено ГЕРБ може да прави политика в полза на хората

    Не подценявайте нито един проблем, който ви се поставя. И личният проблем, който решите на човек, е от огромно значение. За вас той може да е нищожен, но за него е най-важният. Това заяви по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Доспат зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов на 09 юли.

    Цветанов благодари на жителите на община Доспат за подкрепата и ги поздрави с успеха на местните избори. Посочи, че в противен случай поражението за партията би било тежко, но още по-голяма ще е загубата за гражданите. По думите му, връзката между силната централна власт в синхрон с местното управление дава много добра перспектива за района.
    Цветан Цветанов призова партийната структура на ГЕРБ в Доспат да бъде постоянно в кондиция и да управляват така, че постоянно да са готови за избори.

    Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че местните избори са били изключително важни не за да отбележат поредната изборна победа, а да се даде сигурност и стабилност на правителството, тъй като след парламентарните избори през 2014 г. ГЕРБ отново е наследила блокирани еврофондове. „Успяхме да докажем на всички български граждани, че в момента няма друга алтернатива и ГЕРБ е единствената, която може да прави политики в полза на обществото“, каза Цветанов.

    Пред Цветанов управляващите в Доспат поставиха проблема със затрудненото финансово положение на Общината, която подготвя оздравителна програма, а също така за регионалното депо в Барутин, чийто капацитет предстои да се изчерпа през септември-октомври месец.
    Изложен беше и проблемът с лошото състояние на пътната настилка на отсечката от гр.Доспат до с.Любча. Същият участък е част от пътя Г.Делчев - Девин.

    Отдалечеността на община Доспат от по-големи болници също беше засегната. Поставени бяха въпроси, свързани с предоставянето на по-широка гама медицински и здравни услуги в болницата в Девин, защото тя е най- наблизко разстояние от община Доспат.

    На срещата с Цветанов присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, кметът на Доспат и общински ръководител на ГЕРБ Елин Радев, председателят на ОбС Адалберт Ферев.

    Още снимки...
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: