Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Шивачки от Любча: Производството във фирмата скочи с 30% след почивката ни в Турция....обновена на 20.12.2016


    Привет от „ Сефа  Термал”най-топлите води съдържащи 32 минерала, от който 2 втечнени газа.

     Ние сме група шивачки от с.Любча с шефа ни Павел Ферадов.   Ето ни  за втора година се връщаме  от чудодейните  минерални води. Всеки един от вас трябва да ги посети за да се почувства здрав. Посетихме ги за втори път. Групата шивачки от с.Любча и с.Кочан начело с шефа Павел Ферадов.
    Чувстваме се щастливи свежи и удовлетворени от почивката ни в Турция. Много колежки имаха здравословни проблеми, които почти изчезнаха след второто посещение. Водата става за пиене и помага за вътрешни болести - колит, гастрит и т.н.
    Втората година до нас 10 дена бяха  Мехмед и Емине Сербес,  които се грижеха за нашето пребиваване. Имахме възможност  разгледаме местни забележителности и забавления. Получихме подарък  вечеря за всички  от Мехмед и кмета на гр. Ихсания . 

    Преживяванията  ни в „ Сефа  Термал”са направо прекрасни хората, водата всичко е просто невероятно. имахме колежка с алергия, астма която захвърли помпичките ,възрастна жена от с.Кочан с болни крака и дископатия захвърли бастуна и сега се чувства много добре. 
    Там срещнахме прекрасни българи  чули за вълшебството за водите и дошли от Мадрид и Палма де Майорка.  
    Изкарахме миналогодишната зима без грип и вируси, здраве и живот мислим да го направим практика да караме отпуската си в „ Сефа  Термал”в нейните вълшебни чудодейни води. 
    Връщаме се заредени с положителна енергия, повишаваме производителността си с 30% и  шефа ни Павел Ферадов е съгласен с нас и му благодарим за почивката в Турция . Посетете това място и Вие ще останете доволни.


    От група работнички от с.Любча.



    Още снимки.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: