Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Да бъдеш на Шипка на трети март.

       





                 
    Ученици  от Доспат и Кочан взеха участие  в националните тържества на трети март на връх Шипка.
    Инициативата бе организирана от фондация  „Българска памет“  на   д-р Милен Врабевски.  Екип на Нова телевизия,  предаването  „На кафе“  отрази събитието с  директно включване  и  интервюта с децата.   Участниците изживяха вълнуващи празнични  моменти и бяха част от грандиозното спонтанно честване и присъствие на хиляди хора от цялата страна.  Направената добра организация позволи на групата успешно да стигне до Паметникът на свободата  на връх Свети Никола  и да  изрази признателността си към героите с полагане на венец и цветя .
     За нас г-н Атанас Стоев-сътрудник на д-р Врабевски и Председател на комисията по  Здравеопазване, образование, култура, спорт и социални дейности сподели:
     „ Тази година  отбелязваме десет години от приемането на България в ЕС, фондацията на д-р Врабевски  също  отбелязва десетгодишнина от съществуването си  и  календарът от дейностите е изключително  динамичен,  наситен с национални и международни прояви. 
    Предстои традиционния международен семинар във Варна, отбелязването на 6 май в Македония, откриване на паметник на  цар Симеон Велики в двора на частното училище на д-р Врабевски , солидно посещение  от представителна група  в Брюксел и семинари по програма Еразъм.


    Повече информация,за представянето на участниците  в тържествата на Шипка,за посланията на д-р – Врабевски може да потърсите в / На кафе - Епизод 126 - Nova Play /.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: