Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Поздравление на Кмета на Община Доспат за 24 май!


    ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
    На инж. Елин Радев – Кмет на Община Доспат


                  УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА В ОБЩИНА ДОСПАТ,
    УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ И АБИТУРИЕНТИ,
    ДРАГИ САМОДЕЙЦИ, КУЛТУРНИ И ЧИТАЛИЩНИ ДЕЙЦИ,
                  СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

    Чест и удоволствие е за мен да Ви поздравя с един от най-светлите празници в Националния ни календар: Празника на българската просвета, култура и на славянската писменост!
    24 май е ден на благодарност към хората, които крепят родния ни език и възпитават поколенията след нас.
    На днешната дата имаме основание да изпитваме гордост и самочувствие за нашето богато културно-историческо наследство. Днес повече от всякога имаме нуждата да ценим и пазим своята духовна идентичност. Мисията на всички нас към младото поколение е да изискваме познаване и уважение към българското слово, българската национална култура и история.
    България има своето национално богатство – децата си. И ако всяко едно от тях, постигнало целта си – в своята родина или някъде по света – си спомни, че част от успеха си дължи на своето училище – тази награда е достатъчното основание да вярваме, че българското образование е източникът на способни и успели млади хора.

    Скъпи абитуриенти, 
    не забравяйте, че именно абитуриентският бал слага края на стария и отваря пътя към новия Ви живот. Живот, в който все по-често ще ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите учители.
    Поклон пред вас уважаеми учители, възпитатели, самодейци, културни и читалищни дейци, за вашата енергия, постоянство и професионализъм в името на интелектуалното развитие на децата ни и на всички нас.

    ЧЕСТИТ 24 МАЙ!


    ИНЖ. ЕЛИН РАДЕВ

    КМЕТ НА ОБЩИНА ДОСПАТ
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: