Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    НАМЕРЕНА ГОЛЯМА СУМА ПАРИ В ЦЕНТЪРА НА ЗЛАТОГРАД

    НАМЕРЕНА ГОЛЯМА СУМА ПАРИ В ЦЕНТЪРА НА ЗЛАТОГРАД

    По време на екскурзия група ученици от гр. Кърджали се разхождали в парка в центъра на китното градче Златоград на 18.05.2017 г. В следобедните часове на деня те случайно намират портфейл, съдържащ сумата от 3 000 лева, както и документи за самоличност. Учителката - ръководител на групата, виждайки голямата сума пари, без колебание ги предава на органите на реда в град Златоград, като разказва за случката в парка.
    След незабавните действия на полицаите, открили собственичката на портмонето - 23-годишна местна жителка, с две малки деца и съпруг на гурбет в чужбина. Извикали младата майка в Полицията и й върнали голямата парична сума, заедно с личните й документи.
    В разказа си, тя споделила колко притеснена е била, след като разбрала, че изтеглените от нея пари от банката ги няма. Обяснила още, че те били преведени от съпруга й, който се грижел за материалното осигуряване на семейството си и за отглеждането на двете им деца. Благодарна от постъпката на екскурзиантите, тя си тръгнала доволна и впечатлена, че все още има добри и честни хора.
    За неин голям късмет, портмонето е попаднало в благородните ръце на съвестни хора, проявили съобразителност и великодушие!
    Учениците със сигурност има с какво да запомнят екскурзията в Златоград, за която ще разказват на близките си и ще си спомнят с гордост!
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment: