Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    21 септември 2017 г. – Европейски ден без загинали на пътя





    Операция "EDWARD" - European day without a road death
    На 21 септември в България и във всички страни, членки на TISPOL, ще се проведе операция EDWARD (European Day Without A Road Death).
    Спаси животи! Това е мотото на тазгодишната кампания на Пътна полиция в България по повод 21 септември, Европейския ден без жертви на пътя. Инициативата е на TISPOL – Европейската мрежа на службите на пътна полиция. Тя се провежда за втора поредна година, като целта е да се обърне внимание на водачите да са по-внимателни на пътя. На 21 септември в България и във всички страни, членки на TISPOL, ще се проведе операция EDWARD (European Day Without A Road Death). Идеята е в този ден по пътищата на Европа да няма загинали хора. Според статистиката, около 70 души загиват по шосетата на Стария континент. Цифрата е стряскаща, но статистиката може да бъде променена, ако водачите са по-разумни на пътя.
    От сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР – Смолян отправят призив към водачите да шофират с повишено внимание, да спазват правилата за движение, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти.
    Каним всички медии да се включат със свои екипи и да отразят операцията!

    Повече информация по темата може да видите на сайта на МВР на адрес:https://www.mvr.bg/press/актуална-информация/актуална-информация/актуално/преглед/актуално/edward-2017.

    Информация от TISPOL за проекта EDWARD е публикувана на български език на адрес https://vimeo.com/226122883.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: