Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Ново в Доспат: Сключване на граждански брак на фона на язовир "Доспат"

    Младоженците Елвира и Мирослав Айвазови 

    Ритуалната зала, където обичайно се сключва гражданският брак се измества постепенно на едно от знаковите места в град Доспат, от където се вижда приказна гледка на втория по големина язовир в страната - язовир "Доспат".

    Тук в началото на града на фона на тази красота, младите предпочитат да се врекат във вечна вярност, а това със сигурност ще остане незабравим спомен. Очевидно, това се харесва и на възрастните, които са видимо доволни от щастието на младоженците.



    След това сватбеното тържество се пренася в залата за сватби в сградата известна като пансиона. Тук могат да се поберат над 1000 гости.

    Сключването на граждански брак на знакови места като панорамните гледки "Орлово око", "Вълчи камък", Ягодинската пещера са вече са хит. Очевидно тенденцията се пренася и в Доспат. А щом младоженците искат, възрастните остава да се съобразят с волята им.

    Изложеното в настоящия материал е подкрепено със снимки от Фейсбук на: Динко и Теодора Станчеви. Използвани са снимки от сватбеното тържество на Елвира и Мирослав Айвазови от град Доспат, което се проведе на 09/09/2017 г.
    С пожелания от "Вестник на Община Доспат" към младото семейство за здраве, щастие и благоденствие!
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: