Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Общината приканва за активно включване в инициативата „Да изчистим България заедно”



    Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.
    Под мотото „Играем чисто! България един отбор” за седма поредна година стартира Да изчистим България заеднонай-мащабната и успешна зелена инициатива у нас.
    Акцент в кампанията „Да изчистим България заедно” е Денят на голямото почистване, който тази година за първи път ще се проведе през есента - на 16 септември.
    В тази връзка Ви приканваме добросъвестно и отговорно да извършите оглед на района около Вашите жилища /градини/ и в оставащите дни до 16 септември 2017г. да организирате и изпълните необходимите практически мерки за цялостното почистване и облагородяване на прилежащите към обекта Ви терени. Всеки участник може да отбележи на Картата на кампанията на bTV Media Group, която е активна през последните две седмици преди Деня на голямото почистване мястото, което е почистил като качи снимка преди и след почистването, брой на доброволците в конкретната акция и площта, която е почистена.
                При необходимост, по Ваша заявка можем да Ви окажем съдействие като предоставим торби за събиране на отпадъците и същите извозим до Регионално депо за твърди битови отпадъци в с. Барутин. Нека заедно проявим съпричастност и грижа за опазване и поддържане на чиста и приветлива околна среда!



    Общинска администрация Доспат
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: