Navigation

EVN съветва: В края на летния сезон обърнете внимание на сроковете за плащане на консумирана електроенергия
Сроковете за плащане са посочени в предишна фактура и на www.evn.bg
SMS или имейл се получават веднага след издаване на фактура

В края на летния сезон EVN България съветва своите клиенти да обърнат внимание на сроковете за плащане на консумираната електроенергия. Те са посочени в предишна фактура. EVN България напомня, че утвърденият месечен график за плащане на фактурите за електроенергия за отделните групи битови клиенти е както следва:
·         група I – от 10-то число
·         група II – от 17-то число
·         група III – от 24-то число
·         група IV – от 30-то число.

За да не се стига до изключване на електрозахранването поради просрочване на плащането, EVN България съветва своите клиенти да следят срока си.

С цел избягване на неудобството от пропускане на срок за плащане и последващо изключване EVN съветва своите клиенти да заявят безплатните SMS или имейл услуги. Те са особено полезни в края на лятото - след приключване на активния туристически сезон и отпуските.

Чрез SMS/имейл услугите получавате информация за:
o    стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Известието се получава всеки месец  
o    предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсване, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и преустановяване на захранването.

SMS известията са безплатни за всички битови клиенти на EVN България без значение на ползвания от тях мобилен оператор. Регистрацията се извършва бързо и лесно онлайн на www.evn.bg  или на директен линк: https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx

Всеки може да се възползва и от удобството за онлайн проверка на срок за плащане:
https://www.evn.bg/SrokPlashtane/PeymentPeriodHome.aspx
Share
Banner
Reactions

Новини от Доспат и региона

Post A Comment:

0 comments: