Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Днес - дъждовно, а утре преминаваме към зимното часово време


    Прогноза за България за 28.10.2017

    Днес ще има значителна облачност с валежи от дъжд, главно в Централна и Източна България. Ще духа умерен, временно и силен вятър от северозапад. След обяд над северозападните райони облачността ще се разкъса. Максималните температури ще са между 10° и 15°, за София – около 10°.
    Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане малко по-ниско от средното за октомври.
    Над планините ще е облачно с валежи от дъжд, над 1700-1800 м – от сняг. Ще духа силен до бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.
    Над Черноморието ще бъде облачно, с валежи от дъжд, които след обяд от север ще спират. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 12-15°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
    Дежурен синоптик: Евгения Егова
    Сектор "Метеорологични прогнози"
    http://www.meteo.bg/bgdnes

    На 29 октомври 2017 г. преминаваме от лятно към зимно часово време съобщава НовиниБг. Стрелките на часовника се местят с час назад. Това часово време ще бъде в сила до март 2018 година. Смяната на времето в България започва през 1979 г., а в Европа - през 1916 г. В момента Еврокомисията прави изследване дали тя вреди на хората и икономиката. То ще приключи в края на годината и тогава ще се реши дали смяната на времето да се премахне.


    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: