Navigation

8-ми ноември – Празник на българската полиция


По повод професионалния празник на българската полиция днес се проведе турнир по стрелба с пистолет “Макаров” и малокалибрен пистолет, организиран от ОД МВР - Смолян. В турнира участваха 9 отбора от Районните управления “Полиция” в областта, сборен отбор от ОДМВР - Смолян, РД ”Гранична полиция” – Смолян, 101 Алпийски батальон, както и отбор от Областна администрация – Смолян и Регионална здравноосигурителна каса – гр. Смолян.
Класиралите се на челните места получиха почетни грамоти от директора на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов, който поздрави победителите и всички участници в надпреварата.

Отборно класиране на стрелба с пистолет „Макаров“

I – отборът на РУ - Смолян
II – отборът на РУ - Чепеларе
III – 101 Алпийски батальон

Отборно класиране на стрелба с малокалибрен пистолет

1. Областна администрация - Смолян
2. Регионална здравноосигурителна каса – гр. Смолян
- На 07.11.2017 г. ученици и граждани имаха възможност да посетят Районните управления от областта и да разгледат сградата на управлението, кабинета на началника, оперативната дежурна част, патрулните автомобили, оръжия и помощни средства на въоръжение в МВР. На този ден бе организиран “Ден на отворените врати” по случай празника на полицията, като всеки, проявил интерес и желание, бе запознат отблизо с естеството на полицейската дейност.

Share
Banner
Reactions

Новини от Доспат и региона

Post A Comment:

0 comments: