Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Азис на Пампорово на 8-ми декември ... Програма


    Тази година на 8 декември студентите от цялата страна заедно ще могат да се насладят на страхотно шоу в сърцето на Родопите - Пампорово. Курорта ще бъде превзет от едно голямо събитие, за което ще се говори дълго време! За случая ще се изгради модерна и отопляема парти шатра с големина 2000 кв. метра, която ще събере 3000 човека. Шатрата е иновация в България, различен вид място и начин за съвременното забавление сред младите хора. Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти, заедно с най-добрите български артисти на специално изградена сцена, придружавана от най-доброто озвучение и осветление. Обстановката в шатрата е последвана от екстравагантен декор и дизайн. Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от малкото изненади във вечерта на това звездно шоу.

    В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването могат да се възползват от организираният транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. ­Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 от най-добрите изпълнители в България. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна, която е неговият билет за вълшебното приключение.

    Още от първата вечер завесите ще се вдигнат и най-добрите R&B изпълнители ще покорят сцената. Това са невероятните Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG. Втората вечер е посветена на поп фолк музиката, когато неповторимите Азис и Бенд, Гъмзата и Брас шоу заедно балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще разтърсят сцената.

    Организаторите на фестивалът предоставят възможност на младите студенти да бъдат заедно на едно място, под светлините на прожекторите, където всички ще могат да се докоснат до нови емоции!

    Всеки може да се включи в тази декемврийска революция, като се запише в един от шестте града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград, както и онлайн на https://eabulgaria.eu/event/the-fest-pamporovo-2k17/

    Фестивалът Пампорово пише своята зимна приказка! Включете се и Вие!
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: