Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    На тържествена церемония: Началникът на РУО - Смолян връчи грамота на второкласник от Доспат, заел призово място в Национален конкурс за детска рисунка


    На 20 март началникът на РУО Смолян Мария Семерджиева посети  СУ "Д. Благоев" - гр. Доспат за да връчи официално грамотата за участието на второкласника Сами Красимиров Милев.

    Сами се конкурираше с над 400 участници в конкурса!







    Приключи класирането на участниците в Национален конкурс за детска рисунка „Рисувам за децата на Европа“ , посветен на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

    Конкурсът се проведе на три етапа – училищен, областен и национален. Националната комисията, определена със Заповед № РД 09-5893 от 21.12.2017 г. на Министъра на образованието и науката, оцени общо 402 детски рисунки. Една от тези рисунки, заела призово място, е на САМИ КРАСИМИРОВ МИЛЕВ - ученик от II клас на СУ „Димитър Благоев“.

    Грамотата за участие в Национален конкурс за детска рисунка „ Рисувам за децата на Европа“ днес беше тържествено връчена от г-жа Мария Семерджиева, Началник на РУО- гр. Смолян.

    Ръководството на СУ „Димитър Благоев“поздравява Сами Милев, неговите учители и родители и му пожелава да продължи да рисува своето бъдеще в голямото семейство на Европейските държави.

    Специални поздравления за успеха на Сами и от "Вестник на община Доспат"!
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: