Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Ахмед Кичуков е в неизвестност от 30 юни ... издирването му продължава


    49-годишен мъж от  село Бръщен община Доспат ще бъде обявен за международно издирване след като четвърти ден няма следа от него, съобщи Смолян Прес.

    Предполага се, че е минал на територията на Гърция през баира близо до родното си село и се и загубил. Мъжът се издирва вече три нощи и четири дни, потвърди шефът на ОД на МВР – Смолян Николай Димов. Тъй като това е чужда територия обаче нито официалните власти, нито доброволци могат да го търсят.

    Ахмед Кичуков излязъл да бере гъби в събота. В неизвестност е от 7 часа на 30 юни. Взел си само дъждобран, но не и телефон и храна, понеже смятал да се върне бързо. От тогава няма вест от него.

    От вчера с полиция и жители от селото са започнали да го търсят в българската територия на граничното село, но не го намерили. Брат му казал, че смята да върви да търси гъби в гръцка територия, но не е сигурен дали е отишъл. Съпругата на Кичуков е в стрес. Тя е болна, а вчера погребала и починалия си брат.“В чужда държава търсенето се извършва чрез международно издирване. Започната е кореспонденция с гръцките власти за обявяването му за такова издирване“, обявиха от ОД на МВР в Смолян. Близките му се забавили да подадат писмен документ с искане за издирване. След като се задвижи процедурата зависи от гръцката полиция за колко време ще се организира търсенето му.

    Днес мъжът продължава да се издирва от 30 души, доброволци, горски и полицията.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: