Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Родопа планина е богата преди всичко със своите традиции и фолклор и със своите жители


    Това каза секретарят на Община Доспат инж. Веселин Калов по време на откриването на Фестивала на народното творчество на 18 август пред самодейните състави и групи, които участваха в съботния и неделния ден.

    В Поздравителния адрес от Кмета се казва още:

    Уважаеми участници и гости на фолклорния Фестивал на народното творчество,

    За мен е изключителна чест и удоволствие, от името на Кмета на Община Доспат инж. Елин Радев и лично от мое име, да Ви поздравя по повод участието ви в поредния Фестивал на народното творчество, който е част от празничната програма на Община Доспат.
    Изразявам нашето уважение към всички Вас, за упоритата работа за запазването и популяризирането на хилядолетните български обичаи и традиции. За това, че с голяма трепет и любов обличате и показвате на цял свят автентичните български носии, предавани от поколение на поколение. За това, че отново успяхте да се съберете стотици самодейци от цялата страна тук в местността „Събора”, за да бъде огласена за пореден път Родопа планина от песните на различни български и фолклорни области.
    Нека този фестивал за пореден път покаже, че Родопа планина е богата преди всичко със своите традиции и фолклор и със своите жители.
    Организаторите на празниците на Община Доспат високо ценим Вашето участие и присъствие на Фестивала на народното творчество. Бъдете живи и здрави и за много години!
    На всички участници и гости пожелаваме успешно представяне и весело настроение!
    Откривам официално Фестивалът на народното творчество!
    Успех на всички участници!

    ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕСТИВАЛА
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: