Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Новогодишно тържество в ОУ “Христо Ботев” село Късак ... Снимки



    “Пожелай си всичко, което имаш,
    И ще имаш всичко,което желаеш.”
    Пако Рабан

    Новогодишното тържество в училището ни е един от най- вълнуващите и весели празници. По традиция всяка година организатори са най- големите ученици от 7 клас.
    Тази година освен томбола с много награди, организаторите бяха включили специални игри, подходящи за веселата публика, които допринесоха за доброто настроение на всички.
    Изненада бе пристигането на белобрадия старец, който увлекателно разказа на учениците- как децата от цял свят посрещат Дядо Коледа. Мъдрият старец обясни за премеждията, които преминава, за да зарадва всяко дете- дълбоките преспи сняг, които преодолява благодарение на шейната, теглена от бързоходните елени. Подаръците, които е приготвил с помощта на неуморните джуджета. Добрият старец поиска да му се пее и да му се рецитират стихчета, които децата изпълниха с удоволствие. Дядо Коледа зарадва малките и по- големите ученици с подаръци- пакети с лакомства за всяко дете.
    Празниците и тържествата имат голямо възпитателно значение, но са и вид развлечение за учениците. Те правят живота на децата по- пълен и по- радостен, доставят незабравими преживявания и емоции, обогатяват познанията им за бита и историята на българския народ.
    Желаем на всички учители, родители и ученици през следващата година преди всичко да сме живи и здрави, повече успехи и да постигаме с лекота възложените ни задачи! Весели празници!

    Още снимки.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: