Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Кметът на Община Доспат представя Новият център на Доспат. Мнения и предложения се събират до края на февруари

    Уважаеми жители на община Доспат,

    В изпълнение на решение на Общински съвет - Доспат № 619, взето с протокол № 45 / 25.07.2018 година се организира и проведе конкурс за проект за „Нов градски център в град Доспат” с Възложител община Доспат.
    Обща площ на територията за НГЦ (нов градски център) е 17 437 кв.м и включва имоти с номера: №№№23025.501.243; 23025.501.238 ; 23025.501.240; 23025.501.241; 23025.501.242; 23025.501.131 и 23025.502.990 по КККР на гр.Доспат.
    След проведения открит конкурс по реда на чл. 18, ал. 1, т.11 от Закона за обществените поръчки /ЗОП/, открит с Решение №А-386 от 10.08.2018 г., публикуван в РОП с уникален номер 00166-2018-0015 с предмет: КОНКУРС ЗА ПРОЕКТ по реда на член 80 ал.1 т.2 от ЗОП за избор на изпълнител за изработване на ПУП-ПРЗ за „Градоустройствено решение (концепция) на нов градски център и изготвяне на работни проекти” се извърши класиране на идейните концепции и се определи изпълнител. Предстои да се изработи ПУП-ПРЗ на община Доспат и изготви технически/работен проект за изграждане на новия градски център в град Доспат от спечелилия конкурса. 
    В тази връзка представяме на вашето внимание 
    1.ТАБЛО – ГРАДОУСТРОЙСТВЕНО РЕШЕНИЕ (КОНЦЕПЦИЯ) ЗА ТЕРИТОРИЯТА 
    - планове и схеми на функционалното зониране на територията, комуникационни и транспортни схеми; 
    - схеми – планове и разрези, показващи овладяването на сложния геодезически профил на терена и визуалните коридори осигурявани от решението; 
    -схеми показващи свързаността на НГЦ със съседните територии, съществуващите градски центрове и цялостната градска тъкан; 
    - схеми предлагащи поетапното развитие на територията;
    - схеми на зелените територии и масиви растителност; 
    -схеми на открити пространства за масови публични мероприятия (концерти на открито, митинги и пр.); 
    - 2. ТРАНСПОРТНО-КОМУНИКАЦИОНЕН ПЛАН 
    . Транспортно-комуникационен план; 
    . Фрагменти от плана в мащаб 1:2000; 
    . Обяснителен текст, изясняващ идеята на автора. 
    3. ГЕНЕРАЛЕН ПЛАН 
    . Генерален план за територията в мащаб 1:500; 
    . Фрагменти от плана, даващи яснота относно идеите за подобряване и озеленяване на територията и показващи организацията на пешеходните, автомобилните и др. потоци; 
    . Обяснителен текст, изясняващ идеята на автора. 
    4. ОБЕМНО-ПРОСТРАНСТВЕНО РЕШЕНИЕ 
    . Обемно решение, представено със силуети, перспективни или изометрични изгледи.



    УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДОСПАТ,
    Вашите мнения и предложения може да отправите в деловодството на общинска администрация Доспат, до 28.02.2019 година или на официалния e-mail на общината – obshtinadospat@abv.bg.
    НОВ ГРАДСКИ ЦЕНТЪРГЕНЕРАЛЕН ПЛАН
    НОВ ГРАДСКИ ЦЕНТЪРСИЛУЕТИ
    НОВ ГРАДСКИ ЦЕНТЪР
     ВИЗУАЛИЗАЦИИ
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    1 comments:

    1. Здравейте, казвам се Тереза Уокър, аз съм от Колорадо, САЩ. Пиша тази статия, за да оценя добрата работа на доктор Жозеф Уго, която ми помогна наскоро да върна моя съпруг, който ме остави за друга жена без причина през последните години. След като видях пост на жена в интернет, свидетелстваща за това как е помогнала доктор Йосиф. Също така реших да се свържа с него за помощ, защото всичко, което исках, беше да получа съпруга си, щастието и да се уверя, че детето ми расте с баща си. Днес съм щастлив, че ми помогна и с гордост мога да кажа, че съпругът ми отново е с мен и сега е влюбен в мен, както никога досега. Имате ли нужда от помощ в отношенията си като връщане на мъжа, съпругата, приятелката, приятелката, спечелването на лотарии, билковото лечение за болест или повишаване на работата, зрителите, които четат моя пост, който се нуждае от помощ по отношение на предизвикателствата пред живота, трябва да се свържат с него.
      КОНТАКТ -Е-мейл: doctorjosephugo@gmail.com
      WhatsApp: 34631686040

      ОтговорИзтриване