Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Разнообразни събития за Везните през седмицата ... СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

    Овен
    Сдържайте желанието си да правите критични коментари по какъвто и да било повод, защото Вашата язвителност ше се помни дълго и в един момент може да се окажете без подкрепа само защото сте имали непредпазливостта да наречете някого с обидни думи. В понеделник и вторник ще успеете да направите добро впечатление на партньорите си. В четвъртък предстои изпитание, но ще успеете да се справите с тази трудност. В неделния ден душата Ви ще търси покой и усамотение. Подсигурете си почивка и това ще се отрази благоприятно на Вашето здраве.


    Телец
    През тази седмица ще се нуждаете от подкрепата на влиятелни познати и надеждни приятели. Хубавите неща ще минават просто незабележимо: срещи с приятели, нови възможности за работа или занимания със спорт. Бъдете достатъчно активни в професионалната си работа и не чакайте някой да си присвои онова, което сте постигнали. В четвъртък е препоръчително да сте нащрек и да не спорите за незначителни неща. През почивните дни ще имате трудности в домашната работа и при общуването с децата.

    Близнаци
    При минимално положени усилия през тази седмица ще успеете да промените живота си към по-добро, като това се отнася не само до личния, но и до професионалния Ви живот. Очаквайте изпълнение на много свои желания и всъщност точно сега е времето, когато мечтите стават реалност. Ще можете да заложите основите на нови достижения за в бъдеще. Ефект ще има, ако проявявате творчество, отдалечавате се от традиционните принципи и ако креативните идеи са водещи за Вас. Не се плашете да излезете от зоната си на комфорт и да направите нещо ново и неочаквано.

    Рак
    Седмицата е идеално време за помирение и за проява на по-ширк поглед върху живота. Искреност, доброта и щедрост ще са качествата, които ще Ви донесат успех. В понеделник няма да е зле да посвиете кръга си на общуване, за да не изразходвате сили за напразно дърдорене. Ако желанията, които имате, не са съвсем фантастични, от вторник ще започнат да се изпълняват. В петък мисълта, която трябва да Ви води е: „Спокойствие, и само спокойствие!“. Това означава, че каквото и да стане, Вие не трябва да се дразните. През почивните дни ще е по-добре да се въздържате от активна дейност във всички сфери.

    Лъв
    Ако успеете да определите най-важното за Вас и да си формулирате цел, няма съмнение, че ще може да я постигнете. В началото на седмицата има вероятност пред Вас да се разкрият нови хоризонти. В четвъртък са възможни някакви проблеми от юридическо естество, на които източникът се намира в близкото минало, но с тях ще успеете да се справите още до края на седмицата. Близките хора ще проявяват грижа и внимание към Вас, а помощта им ще се чувства във всичко. Това ще Ви крепи и радва.

    Дева
    За да избегнете усложнения в работата си, старайте се да не прехвърляте своята работа на останалите. Вторник се очертава да бъде до някъде унил ден. Постарайте се да не изпадате в депресия и се опитайте да изгоните от себе си всички тъжни мисли. В сряда умението да намирате общ език с различни хора ще Ви донесе успех и приходи. Съботния ден може да се окаже време за напредък и ако искате да измените нещо в живота си, ще трябва да действате!

    Везни
    Започва интересно време, богато на разнообразни събития. Работата е безкрайна и има място както за творчество, така и за реализация на стари и на нови идеи. Резултатът ще бъде право пропорционален на вложените усилия, вдъхновение и добросъвестност. Само помнете, че не трябва да се товарите с прекалено много задачи! Най-добре е да се работи в екип!

    Скорпион
    В работата не би било зле да се заемете с ново и неизвестно направление. Помнете, че трябва да избягвате радикалните решения, а новото трябва да се създава постепенно. На този етап и в личната, и в професионалната сфера, ситуацията е изключително комфортна. Седмицата може да се окаже свързана със значителни събития, случващи се във Вашия живот. Не забравяйте за отговорността за онези, които се опитвате да обучавате и вкарвате в правия път! През почивните дни си организирайте интересно прекарване и забавления с приятели.

    Стрелец
    Още през първите дни на седмицата съревнование с внезапно появили се конкуренти , може да Ви погълне изцяло. Постарайте се да спрете навреме! Не трябва на никого нищо да доказвате, а само да сте достатъчно уверени в собствените си сили. В сряда не жалете сили и време за семейството си. Колкото повече топлина и грижи им давате, толкова повече ще получите в замяна.

    Козирог
    Не трябва много да говорите, особено за лични неща, та дори и да става въпрос за чужди тайни. Повече слушайте, за да не се окаже, че сте пропуснали важна информация, свързана с близкото бъдеще. Това е прекрасна седмица за творчество и кариера. Голямата работоспособност ще учуди всички, дори и самите Вас(на първо място). Съсредоточеността и последователността в действията няма как да не направят впечатление, а даже и ще последва парично възнаграждение. През почивните дни внимавайте със съблазните и не се хвалете с постигнатото.

    Водолей
    Както никога преди, сега сте близо до достигане на връх в кариерата си. През тази седмица спокойно ще може да кажете, че морето Ви е до колене и трудностите(до колкото ще ги има) само ще Ви предизвикват и ще са стимул за Вашето развитие. В средата на седмицата ще станете изключително недоверчиви, но близките хора наистина не Ви лъжат. В петък може да се случи важно събитие в семейния Ви живот, В неселния ден е по-добре да не се суетите, както и да не давате напразни обещания.

    Риби
    Може да достигнете големи успехи при тези задачи, които се оказват на момента важни. Много е важно да избягвате прибързаността и да действате ако не по предварително направен план, то поне последователно. Промените, които от толкова време чакате, няма да се случат без Вашата активност. Много ще Ви е от полза, ако се съветвате с колегите и не стоите затворени у дома. Новите познанства може да изиграят важна роля в живота Ви. Ако сте спокойни и уверени в собствените си сили, ще може да разчитате на късмет и успех!
    https://lamqta.com/horoskop-za-sedmicata/sedmichen-obsht-horoskop-21-27-qnuari-2019
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: