Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Три пожара в едно денонощие

    На 23.03.2019 г. в 12.26 ч. от Ц 112 е получен сигнал за възникнал пожар без преки материални щети в сухи треви и храсти в урбанизираните територии на площ 200 кв.м. в с. Змеица, общ . Доспат, собственост – общинска. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено. Спасени са намиращите се в близост 2 бр. леки автомобили, 1 бр. трактор и 3 бр. сгради. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН- Доспат.
    ***
    На 23.03.2019 г. в 14.36 ч. от Ц 112 е получен сигнал за възникнал пожар без преки материални щети в сухи треви и храсти в извън урбанизираните територии на площ 15000 кв.м. в с. Барутин, общ. Доспат. Частна собственост. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено. Спасена е гора иглолистна 5 декара. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН- Доспат.
    ***
    На 23.03.2019 год. в 16.35 ч. от Ц 112 е получен сигнал за възникнал пожар без преки материални щети в комин на къща в гр. Доспат на ул. „Люляк“, собственост на 58-годишен мъж. Предполагаемата причина за пожара е непочистен комин. Няма унищожено. Спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН- Доспат.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: