Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    В Барутин почетоха паметта на жертвите на възродителния процес


    Карадайъ от Барутин: Час по-скоро основните партии трябва да седнем на масата за дефиниране на националните приоритети на държавата

    „Час по-скоро основните партии, ако има национално отговорни партии, трябва да седнем на масата за дефиниране на националните приоритети на държавата“. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на възпоменателния митинг в Барутин по повод 47-годишнината от възродителния процес и насилствената смяна на имената. Преди 47 години Барутин дава две жертви, трима са ранени, а десетки са интернирани в различни краища на страната.

    „Ние имаме и нашата партийната програма за развитие на страната. На база на националните приоритети  сме длъжни да направим и програмата за развитие на страната.“, каза още Карадайъ.
    "Тероризмът няма народност, няма религия и етнос, няма оправдание с актовете си против човечеството и мира. Затова ние осъждаме тероризма във всичките му форми. ", заяви в Барутин председателят на ДПС – Мустафа Карадайъ по повод стрелбата в джамии в Нова Зеландия, при която загинаха 49 души.
    На митинга присъстваха още  евродепутати, депутати, кметове и съветници на ДПС от цялата страна.

    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: