Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    360 000 клиенти на EVN получават SMS и имейл известявания за наличие на фактура и срокове на плащане



    Абонирането за безплатните услуги намалява вероятността за пропускане на срокове за плащане и изключване на захранването

    EVN България напомня на своите клиенти, че могат да получават безплатни SMS и имейл известия за стойност на своята сметка и при пропуснат срок на плащане. Услугите включват:
    • известяване за сметка: ежемесечна стойност на консумираната електроенергия, отчетен период и срок за плащане. Известието се получава всеки месец
    • предварителна информация за предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на захранването.

    Към момента над 360 000 клиенти за заявили да получават информация на мобилния си телефон или електронна поща.

    Чрез платформата „EVN Онлайн плюс“ може да се заплаща от страната и чужбина по всяко време. Всеки регистриран клиент има архив за своите фактури за 13 месеца назад и графично представяне на консумацията и стойностите на фактурите по месеци.

    EVN напомня, че клиентите, които през 2018 г. не са препотвърдили своето съгласие за услугата известяване за сметка и за профила си в „EVN Онлайн плюс“ e необходимо да направят нова регистрация. Посочената промяна е с оглед спазване Общия регламент за защита на данните (GDPR). Препотвърждението се извършва лесно онлайн на:
    - https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx - за услугата известяване за сметка
    - https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx - за „EVN Онлайн плюс“

    Регламентът за съгласие не засяга известяването по SMS или имейл преди прекъсване поради неплащане и всички клиенти, заявили тази услуга, не е необходимо да предприемат допълнителни действия, за да продължат да я ползват.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    1 comments:

    1. Доктор Джеймс
      Здравейте, Казвам се д-р Джеймс Хенри от Университета в Бенин Преподавателска болница, аз съм специалист по органна хирургия и се занимаваме с закупуването на орган от хора, които искат да продават, и се намираме в Нигерия, САЩ и в Малайзия , но нашият главен офис е в Нигерия. ако сте заинтересовани да продавате бъбреците си, или продавате някаква част от органа, моля, свържете се с нас за повече информация. Свържете се с нас чрез
      Email: jameshenryhome@gmail.com
      Номер на WhatsApp: +2348110133466
      Надявайки се да чуете от вас.
      За разбирането,
      Д-р Джеймс
      ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
      УНИВЕРСИТЕТ НА БЕНИН ПРЕПОДАВАНЕ НА БОЛНИЦА.

      ОтговорИзтриване