Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Трагедия в Късак! Откриха обесен 53 годишния Идриз Чолаков след няколкодневно издирване


    Никой не очаквахме това от него - с тези думи кмета на с.Късак, община Доспат описва ситуацията във връзка с изчезването на 53-годишният Идриз Чолаков. Чолаков бе намерен обесен край смолянското села Габрица. Той е автоинструктор по професия. Учебният му автомобил „Опел Зафира“ е открит на около 150 метра.
    Малко предистория: Идриз Чолаков мистериозно изчезна още в сряда, миналата седмица. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие, съобщиха от полицията. Засега не е ясно от кога трупът виси в гората. Съпругата и дъщеря му подали сигнал за изчезването му в четвъртък сутринта. Нямаше нито финансови проблеми, нито други, казва кметът на Късак Джамал Шалганов, с който били набори и приятели. Съпругата на починалия е учител, дъщеря му е аптекарка в Смолян, а синът му живее в Стара Загора.
    Трагедията за с.Късак е голяма, хората не очакваха точно от него такава постъпка, защото той бе много корав, каза още кмета Джамал Шалганов. Нямам обяснение, просто наумил си е, решил е и го е направил с тъга допълва Шалганов, който през периода на изчезването на своя съселянин не спря да търси информация за случая.
    Утре е погребението на Идриз Чолаков.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    2 comments:

    1. Голяма трагедия олеее

      ОтговорИзтриване
    2. Ми голяма е, това ДПС не прощава на никой, един се простреля в сарайте, кмет от същото това село се обеси, баща му е заклет фен на ДПС и направи врътките и синът му го отнесе, сега друг от там се обеси, какво повече искате....

      ОтговорИзтриване