Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Три дни търсят телата на загиналите Маргарита и Захари Вълкови.....без резултат


    Три дни водолази, спасители, полицаи, горски и местно население търсят телата на нелепо загиналите Маргарита и Захари Вълкови. Четирима водолази и двама спасители полагат неимоверни усилия, за да открият загиналите във водната стихия, съобщава "Отзвук". Заради мътната вода екипът не рискува да се гмурне в язовира и търсенето засега е с едно моторна лодка. Предполага се, че телата на 49-годишната директорка на ДГС „Михалково” и 54-годишния съпруг са завлечени към дълбоките части на язовир „Цанков камък”. Специалисти се надяват, че когато спадне нивото на водоема, телата ще изплуват.

    Трагедията се разигра в неделя на паркинга пред блока, в който живее семейството. Зад волана на служебния джип била Маргарита. Все още не е ясно как автомобилът се озовава в придошлата река. Според някои причината е или техническа неизправност на джипа, или неопитност на водачката. Жители на града обаче остават потресени, когато забелязват колата да бъде носена от водата. Във фейсбук дори е качен клип, от който се вижда как джипът е носен като кибритена кутийка. Мъжът зад телефона в един момент започва да вика: „Вътре има хора, викайте Бърза помощ”. Но реката бързо откарва колата на повече от километър по течението в началото на града. Въпреки бързата намеса на полиция, пожарна и местно население, мъжът и жената не са открити в купето. Когато няколко смелчаги с риск за живота си отиват до джипа, виждат само изпочупени стъкла. В един момент хората забелязват тялото на Маргарита, закачено за храсталака. Но секунди по-късно е отнесено по течението. В понеделник с оборудване на пожарната джипът бе изтеглен пред погледите на десетки девинчани.

    Маргарита Вълкова е директор на горското стопанство в Михалково от около месец. Тя е на 49 години, има две дъщери. Съпругът й Захари е на 54 години, управител е на дърводобивна фирма в Девин.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: