Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Заместник-главният секретар на МВР Георги Костов присъства на годишния отчет на областната дирекция в Смолян и даде добра оценка за нейната работа


    Докладът за дейността през 2014 г. бе изнесен от директора на ОДМВР – Смолян Николай Димов

    В презентацията бяха посочени резултатите от дейността на дирекцията през миналата година, сравнени с предходната. Отчетен бе значителен спад на регистрираните престъпления през 2014 г. ОДМВР – Смолян е с висок процент на разкриваемост на криминалните престъпления в сравнение с 2013 г. 60, 3% са разкрити от общия брой регистрирани престъпления.
    Според зам.-главния секретар на МВР Георги Костов добрите взаимоотношения със съд, прокуратура и местна власт са в основата на успеха в борбата с престъпността. Той открои необходимостта от подобряване на работата по икономически престъпления и по-активно противодействие на разпространението на наркотици.
    На отчет-анализа присъстваха областният управител Недялко Славов, кметът на Смолян Николай Мелемов и окръжният прокурор на Окръжна прокуратура – Смолян Тодор Деянов. Те изказаха задоволство от съвместната работа с полицията и увериха, че тази традиция ще продължи.

    Подробности от отчета са публикувани на страницата на ОДМВР – Смолян в интернет в рубриката „Статистика и отчети”, секция „Отчети”.
    -----------------------------------------------------------------------

    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: