Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Серии от информационни срещи се провеждат в общините Доспат, Девин и Батак




    Уважаеми читатели, информираме ви, че за общините Доспат, Девин и Батак чрез Сдружение „Местна инициативна рибарска група „ВИСОКИ ЗАПАДНИ РОДОПИ” Батак-Девин-Доспат” се изпълнява административен договор № МДР-МП-01-11 от 27 юни 2017 година, съгласно който се предоставя безвъзмездна финансова помощ по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020.
    Средства в размер на 43 917 лева Управляващият орган на ПМДР предоставя на МИРГ „ВЗР Батак-Девин-Доспат” за изпълнението на проект № BG14MFOP001-4.001-0009 с наименование „Подготвителна помощ за разработване на СВОМР на МИРГ „ВЗР Батак-Девин-Доспат”.
    Основните дейности на проекта са: популяризиране на подхода „Водено от общностите местно развитие и процеса на разработване на стратегия за ВОРМ, обучение на местни лидери и заинтересовани страни, проучвания и анализи на територията, подготовка на стратегия за ВОВР, включително консултиране на местната общност във връзка с подготовката на стратегията и др.
    От МИРГ „ВЗР Батак-Девин-Доспат” съобщават, че до 15 ноември т.г. трябва да има разработена и внесена стратегия в МЗХ, а до края на годината е оценяването им.
    В момента се провеждат серии от информационни срещи в трите общини. На снимките: информационна среща в ТИЦ-гр.Доспат със заинтересовани страни.

    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: