Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Нови начинания за раците, стрелците да котролират разходите си ... Дневен хороскоп

    Овен
    Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...


    Телец
    Откажете се от активна дейност и се съсредоточете към анализ на събитията, които стават в живота Ви. Оценете собствените си успехи и неуспехи в последно време. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в случая се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, особено с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща чувствителност и интерес към всичко ново и неизвестно, може да станат причина за опасни ситуации. Запазете спокойствие, и трудностите и препятствията по Вашия път ще бъдат отстранени.

    Близнаци
    Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

    Рак
    Хубав ден за нови начинания, особено ако се отнася за учение, творческа дейност или самоусъвършенстване. Ще се появят и нови идеи, реализацията в на които ще открие пред Вас по-широки хоризонти. Възможен е неочакван успех в работата, много важен за Вас и за Вашите близки. Настъпва времето за промени в личната сфера и точно Вие трябва да поемете инициативата. Разчитайте на своята интуиция. Благодарение на нея ще направите всичко правилно, и няма да допуснете грешки. Вечерта ще Ви донесе добри новини, засягащи Вашето финансово състояние.

    Лъв
    Днес ще бъде сложно за Вашия човек да Ви угоди, но Вие няма да сте прекалено придирчиви и претенциозни. Просто е възможно, в някои моменти да не му достига досетливост и увереност в собствената правота. Впрочем, бъдете готови да приемете с радост всеки резултат.

    Дева
    Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравенте обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

    Везни
    Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...

    Скорпион
    Не може да се каже, че Ви очаква един успешен и спокоен ден. Неочаквано ще разберете, че неотдавнашните Ви съюзници се канят повече да не Ви подкрепят, и даже нямат желание да изпълнят собствените си обещания. В скоро време ще се появят нови помощници, но за сега ще се наложи да се оправяте с трудностите самостоятелно. Негатовното отношение на ръководството към Вашите планове и идеи, също Ви кара да се вълнувате. Ще Ви зарадват съобщения от далече, а е възможно и непланувано пътуване, което ще се окаже много приятно. Не губете увереност в себе си - именно благодарение на нея , ще можете да се справите с неблагоприятните тенденции.

    Стрелец
    Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

    Козирог
    Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

    Водолей
    Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

    Риби
    На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

    https://lamqta.com/horoskop-za-denq-dnes-i-utre/horoskop-za-02-02-2019
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    0 comments: