Вестник на Община Доспат

slider

Recent

Total Pageviews

Search This Blog

Blog Archive

Popular Posts

Popular Posts

Education

Sports

Business

Pictures

Movies

Recent Videos

  • Latest News

    News

    Fashion

    Travel

    Navigation

    Дарение за новородените деца получи Неонатологично отделение към МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“


    Сушилня за дрехи, парен стерилизатор и шишенца за хранене на бебета закупи Неонатологично отделение. Средствата са събрани от дарение от семейство Мария и Христо Чонгарови от Смолян и близки и родители на новородените деца. За около месец в кутията, поставена в Ритуалната зала към отделението, са събрани 202 лева. Семейство Чонгарови пък направили отделно парично дарение, след като се е родила внучката им Христа.
    „Благодарим от сърце на всички дарители. Това оборудване ще ни помогне да поддържаме грижата за новородените дечица. Имаме нужда и от ремонтиране на Ритуалната зала, която не е реновирана от времето на построяване на болницата“, каза началникът на Неонатологично отделение д-р Хризантема Георгиева.
    Share
    Banner

    Новини от Доспат и региона

    Post A Comment:

    1 comments:

    1. Доктор Джеймс
      Здравейте, Казвам се д-р Джеймс Хенри от Университета в Бенин Преподавателска болница, аз съм специалист по органна хирургия и се занимаваме с закупуването на орган от хора, които искат да продават, и се намираме в Нигерия, САЩ и в Малайзия , но нашият главен офис е в Нигерия. ако сте заинтересовани да продавате бъбреците си, или продавате някаква част от органа, моля, свържете се с нас за повече информация. Свържете се с нас чрез
      Email: jameshenryhome@gmail.com
      Номер на WhatsApp: +2348110133466
      Надявайки се да чуете от вас.
      За разбирането,
      Д-р Джеймс
      ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
      УНИВЕРСИТЕТ НА БЕНИН ПРЕПОДАВАНЕ НА БОЛНИЦА.

      ОтговорИзтриване